Tradycja i innowacje w branży spożywczej
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na spotkanie informacyjne:
Tradycja i Innowacje w Branży Spożywczej
W programie:
- promocja produktów żywnościowych poprzez event marketing, materiały promocyjne i social media organizowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
- korzyści wynikające z przystąpienia do sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska i projektu ECOWASTE4FOOD
- rozwiązania ograniczające marnotrawstwo żywności
- świadomość zarządzania produkcją i minimalizacja kosztów nadprodukcji
- prezentacja usług Ośrodka Enterprise Europe Network przy Fundacji Kaliski Inkubator Przedsiębiorczości
Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli firm prowadzących działalność wytwórczą, produkcyjną i usługową w sektorze rolno-spożywczym.
Kiedy?
26 listopada 2019 r. wtorek
11:00 - 13:00
Gdzie?
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego
ul. 1 Maja 13/3
63-800 Gostyń
Partnerem wydarzenia jest Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska, projekt ECOWASTE4FOOD oraz Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Kaliski Inkubator Przedsiębiorczości
Udział w spotkaniu jest bezpłatny, wymaga jednak wcześniejszej rezerwacji miejsc w formularzu dostępnym poniżej lub telefonicznie 537 007 087
UWAGA! Liczba miejsc ograniczona! Zapraszamy do rejestracji.