Tradycja i innowacje w branży spożywczej
26 listopada 2019

Tradycja i innowacje w branży spożywczej

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na spotkanie informacyjne:

Tradycja i Innowacje w Branży Spożywczej

W programie:

  • promocja produktów żywnościowych poprzez event marketing, materiały promocyjne i social media organizowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
  • korzyści wynikające z przystąpienia do sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska i projektu ECOWASTE4FOOD
  • rozwiązania ograniczające marnotrawstwo żywności
  • świadomość zarządzania produkcją i minimalizacja kosztów nadprodukcji 
  • prezentacja usług Ośrodka Enterprise Europe Network przy Fundacji Kaliski Inkubator Przedsiębiorczości

Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli firm prowadzących działalność wytwórczą, produkcyjną i usługową w sektorze rolno-spożywczym.

 

Kiedy?

26 listopada 2019 r. wtorek
11:00 - 13:00

Gdzie?

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego
ul. 1 Maja 13/3
63-800 Gostyń

Partnerem wydarzenia jest Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska, projekt ECOWASTE4FOOD oraz Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Kaliski Inkubator Przedsiębiorczości

 

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, wymaga jednak wcześniejszej rezerwacji miejsc w formularzu dostępnym poniżej lub telefonicznie 537 007 087



UWAGA!  Liczba miejsc ograniczona! Zapraszamy do rejestracji.  

Tradycja i innowacje w branży spożywczej