Pasek nawigacyjny

Strona główna To ostatni dzwonek! Szkolenie z RODO - Rozporządzenia Ochrony Danych Osobowych.

To ostatni dzwonek! Szkolenie z RODO - Rozporządzenia Ochrony Danych Osobowych.

 

To ostatni dzwonek, aby przygotować się do RODO – Rozporządzenia Ochrony Danych Osobowych!

25 maja 2018 r. zacznie obowiązywać Rozporządzenie o ochronie danych osobowych, które powoduje konieczność modyfikacji przyjętych rozwiązań organizacyjnych, technicznych czy informatycznych, przewidując sankcje finansowe za ich niewdrożenie do 20 mln Euro.

Do zmian przygotujcie się z naszym ekspertem - Pawłem Jastrzębskim podczas szkolenia „Praktyczne aspekty wprowadzenia RODO”.

Termin szkolenia:  24 kwietnia (wtorek), w godzinach 9.00-15.00

Miejsce szkolenia: Sala szkoleniowa SWPPG (Gostyń, ul. 1 Maja 13/3)

Formularz zgłoszeniowy: pobierz

Program szkolenia: pobierz


Szkolenie skierowane jest do osób, które na co dzień́ przetwarzają̨ dane osobowe pracowników, klientów i kontrahentów lub będą odpowiedzialne za dostosowanie dokumentacji do wymagań RODO. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

Koszt szkolenia:  279,00 zł brutto/osoba. W przypadku zgłoszenia dwóch lub więcej osób z jednej firmy, cena podlega negocjacji.

Na szkoleniu zapewnione mają Państwo materiały szkoleniowe, przerwy kawowe oraz lunch.

Szkolenie poprowadzi: Paweł Jastrzębski - Informatyk, absolwent studiów podyplomowych w Gnieźnieńskiej Wyższej Szkole Humanistyczno-Menedżerska "Milenium" z zakresu Informatyki i Technologii Komunikacyjnej, od lat zajmujący się problematyką Ochrony Danych Osobowych. Administrator Bezpieczeństwa Informacji, wpisany do ogólnokrajowego Rejestru Administratorów Bezpieczeństwa Informacji prowadzonego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Absolwent prestiżowych studiów podyplomowych w Instytucie Nauk Prawnych Polskiej Akademii Nauk pt. Wykonywanie funkcji administratora bezpieczeństwa informacji. Uczestnik Warsztatów "risk-based approach" (podejście oparte na ryzyku) wg rozporządzenia PE i Rady (EU). Członek Rzeczywisty Stowarzyszenia Administratorów Bezpieczeństwa Informacji (SABI). Konsultant, audytor i szkoleniowiec w podmiotach zobowiązanych do stosowania prawa Ochrony Danych Osobowych.

Opłatę za udział w szkoleniu proszę uiścić na rachunek bankowy: PKOBP S.A. o/Gostyń 30 1020 3121 0000 6802 0023 1506 (tytuł przelewu: imię  i nazwisko uczestnika szkolenia).


W celu rezerwacji miejsca dla Państwa uprzejmie prosimy o imienne potwierdzenie udziału drogą mailową lub telefoniczną pod nr telefonu 65 572 07 54 lub 537 007 087 do dn. 20.04.2018 r. do godziny 15.30. Warunkiem uczestnictwa jest przesłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego – na adres:   Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.   . 

Uwaga! Liczba miejsc na szkoleniu ograniczona.

 

Pasek nawigacyjny

Strona główna To ostatni dzwonek! Szkolenie z RODO - Rozporządzenia Ochrony Danych Osobowych.

Gościmy

Naszą witrynę przegląda teraz 19 gości